Home » Nieuwe directeur bij Liberale Vrouwen

Nieuwe directeur bij Liberale Vrouwen

Nieuwe directeur bij Liberale Vrouwen

7 augustus 2017

De Socioculturele Liberale Vrouwen hebben zopas een nieuwe en jonge directeur aangeworven in de persoon van Lieselotte Thys.

De 28-jarige Lieselotte Thys symboliseert volgens de Raad van Bestuur de verjonging en modernisering binnen de eigen organisatie en bij uitbreiding binnen de hele socioculturele sector, die zich ook voorbereidt op het nieuwe decreet dat minister Gatz in gang trapt. Aangezien het jaarthema van de Liberale Vrouwen net ‘Toekomst’ is, komt dat prima uit!

Bij de Liberale Vrouwen zal Lieselotte Thys leiding geven aan 4 dames en 1 heer, en dat team voert samen het beleidsplan van de socio-culturele maar ook feministisch geïnspireerde liberale vereniging uit.

De nieuwe directeur omschrijft zichzelf als een teamplayer die het organiseren graag in handen neemt, en begon al meteen met een sportieve toets aan te brengen bij de maatschappelijke sensibilisering rond vrouwenthema’s, namelijk de deelname van Liberale Vrouwen aan Race for the Cure van Think Pink.

De nieuwe kracht komt uit het Kempense Geel, waar zij ook lokaal politiek actief is binnen de liberale familie en onder meer trekker is van Jong Vld. Zij studeerde management en politieke wetenschappen aan de VUB en was eerder tewerkgesteld als communicatieverantwoordelijke bij Antwerps schepen Marinower.

Voormalig directeur Pascale De Visscher verlaat het team niet, maar heroriënteert zich na 30 jaar in dienst te zijn bij de Liberale Vrouwen opnieuw binnen de organisatie, waar zij onder andere opnieuw educatief veldwerk zal verrichten.

Tags: